Henkilötietolaki (523/99) 10 § mukainen rekisteriseloste.

Rekisteriseloste alkaen 1.4.2016

Rekisterin ylläpitäjä

Tmi Anna-Leena Lundén
Y-tunnus: 2743556-5
Säterinrinne 2 A 1
02600 Espoo
Puh. +358 44 067 0529

Jalkeilla.fi sivuston asiakasrekisteri 

Asiakkaan tiedot asiakasrekisteriin tulevat asiakkaan rekisteröityessä jalkeilla.fi-sivun käyttäjäksi tai kun asiakas syöttää tietoja sivustolle.

Rekisterin sisältö 

Rekisterissä säilytetään vähintään seuraavia tietoja:

  • asiakkaan määrittelemä nimi
  • asiakkaan määrittelemä käyttäjätunnus
  • sähköpostiosoite

Mahdollisesti myös asiakkaan itse lisäämät tiedot sivuston eri toimintoihin.

Rekisterin käyttö

Asiakasrekisterissä olevia henkilötietoja käytetään asiakasviestintään mahdollisesti lisätietoja tarvittaessa, asiakkaan tietojen ylläpitoon liittyvässä kommunikaatiossa tai asiakkaan tilatessa uutiskirjeen.

Rekisterin tietolähteet 

Asiakastiedot rekisteriin tulevat asiakkaan rekisteröityessä sivuston käyttäjäksi, asiakkaan syöttäessä tietojaan tai asiakkaan omasta lisäyspyynnöstä. 

Rekisterin luovutus 

Asiakasrekisteri on luottamuksellinen ja vain ylläpitäjän käytössä. Rekisteriä ei luovuteta, eikä myydä kolmansille osapuolille. Tietojen käsittelyyn voidaan käyttää kolmansia osapuolia, joille tietoja voidaan tällöin luovuttaa käsiteltäväksi ylläpitäjän lukuun.

Rekisterin säilytys

Rekisteriä säilytetään suomalaisella salasanasuojatulla tietokantapalvelimella. Rekisterinpitäjä pyrkii pitämään järjestelmän tietoturva tasoa yllä päivittämällä sen aina tietoturvallisimpaan versioon tai muuten varmistamaan tietokannan turvallisuuden. Rekisteristä voi olla rekisterinpitäjällä varmuuskopio paikassa johon ei ole ulkopuolisilla pääsyä.

Tarkistusoikeus 

Asiakkaalla on pyynnöstä oikeus tarkistaa tiedot, jotka hänestä rekisterissä säilytetään. Asiakkaalla on myös mahdollisuus päivittää tiedot sivuston kautta. Tietojen tarkistamiseksi asiakkaan tulee olla yhteydessä rekisterinpitäjään.

Kielto-oikeus

Asiakkaalla on mahdollista poistaa tiedot asiakasrekisteristä lähettämällä poistopyynnön sähköpostilla tai lähettämällä allekirjoitetun pyynnön rekisterinpitäjän osoitteeseen.